Vode Vojvodine: Novi termin za prijem obveznika naknade u Sremskoj Mitrovici

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Avg.2022, 15:13

Vode Vojvodine: Novi termin za prijem obveznika naknade u Sremskoj Mitrovici

JVP „Vode Vojvodine“, sutra u utorak, 9. avgusta, organizuje novi termin za prijem obveznika naknade za odvodnjavanje u Sremskoj Mitrovici.

Služba za naknade će rešavati pojedinačne zahteve poljoprivrednika u zgradi vodoprivrede, Promenada 13, u periodu od 9 do 14 časova, navode iz tog preduzeća.

U neposrednom kontaktu s predstavnicima JVP „Vode Vojvodine“, obveznici će dobiti odgovore na pojedinačna pitanja u vezi sa rešenjima, žalbama, opomenama, reprogramima, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kao i spornim dugovanjima iz perioda kada je ovaj posao radila Poreska uprava, ističu u JVP "Vode Vojvodine".

Na navedene lokacije mogu doći i obveznici iz okolnih mesta i opština.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Vode Vojvodine nastavljaju konsultacije sa obveznicima na terenu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Avg.2022, 15:11

JVP "Vode Vojvodine" nastavlja konsultacije sa obveznicima na terenu. Nakon konsultacija koje su bile 3.avgusta, na zahtev građana, zaposleni iz "Vode Vojvodine", ponovo su u Sremskoj Mitrovici odgovarali na pitanja i različite nedoumice. Ova akcija započeta je prošle godine i naišla je na veliko...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.