Vlada udaljila Zeljkovića sa mjesta direktora Instituta

Izvor: Capital.ba, 23.Sep.2021, 16:06

Vlada udaljila Zeljkovića sa mjesta direktora Instituta

BANJALUKA – Vlada Republike donijela je Rješenje o udaljavanju Branislava Zeljkovića sa mjesta direktora Instituta za javno zdravstvo, zbog određivanja mjera pritvora od 18. septembra, potvrđeno je u Vladi Srpske. FOTO: Srpskainfo.com / GORAN ŠURLAN/RAS SRBIJA Iz Vlade su rekli da će ovo rješenje biće na snazi dok traje pritvor. Okružni sud u Banjaluci odbio je žalbe branilaca Branislava Zeljkovića, Slavka Bojića, Saše Markovića i Dragana Dubravca i oni ostaju u pritvoru. Okružni >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << sud u Banjaluci odredio je jednomjesečni pritvor Branislavu Zeljkoviću, direktoru Instituta za javno zdravstvo Republike Srpske, kao i ostaloj trojici osumnjičenih za zloupotrebe prilikom nabavki koje je Institut sprovodio. Srna   Чланак Vlada udaljila Zeljkovića sa mjesta direktora Instituta се појављује прво на Capital.ba - Informacija je capital.

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

Zeljković više nije direktor Instituta za javno zdravstvo RS-a

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 23.Sep.2021

Vlada Republike Srpske donijela je rješenje o udaljavanju Branislava Zeljkovića sa mjesta direktora Instituta za javno zdravstvo RS, potvrđeno iz Vlade ovog bosanskohercegovačkog entiteta za Radio Slobodna Evropa (RSE) u četvrtak, 23. septembra. Branislavu Zeljkoviću, osumnjičenom za zloupotrebe...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.