Vlada produžila zabranu izvoza evrodizela za još sedam dana

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Sep.2022, 15:42

Vlada produžila zabranu izvoza evrodizela za još sedam dana

Vlada Srbije donela je na današnjoj sednici izmenjenu Odluku o privremenoj zabrani izvoza evro dizela EN 590 kojom se zabrana produžava za još sedam dana, s ciljem sprečavanja moguće štete po privredu i građane.

Odluka je doneta imajući u vidu da energetska kriza na svetskom tržištu i dalje prouzrokuje pretnju od nastanka kritične nestašice ove robe bitne za građane Srbije, saopštila je Vlada.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Zabrana izvoza evro dizela produžena za još sedam dana

Izvor: RTS, 08.Sep.2022

Vlada Srbije donela je izmenjenu Odluku o privremenoj zabrani izvoza evro dizela EN 590 kojom se zabrana produžava za još sedam dana, sa ciljem sprečavanja moguće štete po privredu i građane. . Odluka je doneta imajući u vidu da energetska kriza na svetskom tržištu...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.