Izvor: EMportal, 10.Feb.2011, 17:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlada odobrila pozajmicu mazuta toplanama

Vlada Srbije dala je saglasnost da se iz republičkih robnih rezervi pozajmi 19.250 tona mazuta toplanama koje nisu u mogućnosti da ga nabave i pruže usluge grejanja stanovništva i ustanova, saopšteno je iz Ministarstva trgovine i usluga.

Nastavak na EMportal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vlada pozajmljuje toplanama mazut iz Robnih rezervi

Izvor: Blic, 10.Feb.2011

Vlada Srbije je na današnjoj sednici dala saglasnost da Ministarstvo trgovine interveniše iz republičkih Robnih rezervi i da na zajam 19.250 tona mazuta toplanama koje nisu u mogućnosti da ga nabave i da pruže usluge grejanja stanovništvu. ..Korisnici zajma su u obavezi da pozajmljenu količinu...

Nastavak na Blic...

Robne rezerve zajme mazut toplanama

Izvor: Mondo, 10.Feb.2011

Vlada Srbije dala je saglasnost da se toplanama u Srbiji koje nisu u mogućnosti da kupe mazut za grejanje, iz Robnih rezervi pozajami 19.250 tona mazuta.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta EMportal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta EMportal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.