Vlada Vojvodine:Iliću tri dana da dokaže tvrdnje

Izvor: NaDlanu.com, 03.Sep.2012, 18:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlada Vojvodine:Iliću tri dana da dokaže tvrdnje

NOVI SAD, 3. septembra 2012. (Beta) - Vlada Vojvodine dala je danas rok od tri dana ministru gradjevine i urbanizma Srbije Velimiru Iliću da dokumentuje optužbe na račun Pokrajine ili će u protivnom to biti znak da ne govori istinu.

NOVI SAD, 3. septembra 2012. (Beta) - Vlada Vojvodine dala je danas rok od tri dana ministru gradjevine i urbanizma Srbije Velimiru Iliću da dokumentuje optužbe na račun Pokrajine ili će u protivnom to biti znak da ne govori istinu.Potpredsednik Vlade Vojvodine Miroslav Vasin demantovao je na konferenciji za novinare Ilićeve optužbe koje se odnose na rad Fonda za kapitalna ulaganja Vojvodine i Razvojne banke Vojvodine, kontrolu rada pokrajinskih organa i prenos nadležnosti."Ilić je na više načina izneo netačne, tendenciozne i zlonamerne izjave na račun Vojvodine", rekao je Vasin i dodao da bi, ako ne dokumentuje svoje tvrdnje, najmoralnije bilo da Ilić podnese ostavku.Ilić je u intervjuu "Politici" rekao da je Fond za kapitalna ulaganja zbog dugovanja preduzećima rak-rana srpske privrede, da je Vlada Vojvodine kupila "Šarićevu banku" (Metals banku), da prenos nadležnosti na Pokrajinu mnogo košta Srbiju i da ne postoji sistem kontrole vojvodjanskih institucija.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.