Višković: U skorije vrijeme neće biti poskupljenja struje

Izvor: Capital.ba, 26.Sep.2019, 08:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Višković: U skorije vrijeme neće biti poskupljenja struje

BANJALUKA, Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković izjavio je da za domaćinstva u Srpskoj u skorije vrijeme neće biti poskupljenja struje, bar do polovine iduće godine, te da se ono neće odnositi na više od 80 odsto domaćinstava, već samo na velike potrošače. Povodom najave pojedinih predstavnika opozicije da će organizovati proteste zbog, kako su naveli, povećanja cijena električne energije za domaćinstva, Višković je pozvao građane da ne nasjedaju na politikanske >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << priče pojedinaca. Višković je pozvao građane da ne nasjedaju na politikanske priče pojedinaca, jer Vlada Srpske vodi odgovornu politiku prema svojim građanima. “Vlada sa `Elektroprivredom Republike Srpske` razmatra mogućnost uvođenja informacionog sistema, da bismo u narednom periodu imali za naše građane fiding tarife kao što ima Srbija, da imamo odvojene grupe potrošača”, rekao je Višković za Radio-televiziju Republike Srpske. Srna Чланак Višković: U skorije vrijeme neće biti poskupljenja struje се појављује прво на INFORMACIJA JE KAPITAL - Capital.ba.

Nastavak na Capital.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Igor Žunić: Nema povećanja cijene električne energije u Srpskoj

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Sep.2019

BANJALUKA - Šef Kluba poslanika SNSD-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Igor Žunić izjavio je danas u Banjaluci da u ovom trenutku ne postoji ni promil šanse da bude povećana cijena električne energije za domaćinstva u Srpskoj.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.