Vesić: Šteta na javnoj i privatnoj imovini skoro milion evra

Izvor: Danas, 09.Jul.2020, 20:25

Vesić: Šteta na javnoj i privatnoj imovini skoro milion evra

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić rekao je danas da je Beograd dve večeri meta vandalskih napada organizovane grupe huligana. Šteta samo na javnoj imovini iznosi 30 miliona dinara, odnosno 250 hiljada evra, ne računajući privatne automobile, bašte ugostiteljskih objekata koji su potpuno demolirani i izloge koji su uništeni, naveo je Vesić.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Goran Vesić objasnio zašto je dozvoljeno da bašte kafića i restorana u Beogradu MOGU DA RADE DO 23.00

Izvor: Blic, 10.Jul.2020, 12:08

Između pedeset i sedamdeset hiljada ljudi u Beogradu direktno zavisi od rada ugostiteljskih objekata i zato smo odlučili da u vanrednoj situaciji bašte kafića i restorana mogu da rade do 23 sata, uz poštovanje svih epidemioloških mera, izjavio je zamenik gradonačelnika Goran Vesić.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.