Izvor: Danas, 27.Feb.2024, 18:22

Veran Matić o „Ribnikaru“: Samoorganizovanje roditelja može biti opasno, ako postane uzimanje pravde u svoje ruke

Samoorganizovanje roditelja i porodica učenika je sve češće, a može biti opasno ako neki segment tog procesa postane i deo uzimanja pravde u svoje ruke, ocenio je danas u autorskom tekstu urednik portala javniservis.net Veran Matić, govoreći o najnovijem slučaju u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Pokret za preokret: Ništa se nije promenilo od tragičnog ubistva u Ribnikaru

Izvor: Danas, 28.Feb.2024, 13:36

Međunarodni dan borbe protiv vršnjačkog nasilja koji se obeležava svake godine, poslednje srede u februaru, Srbija dočekuje u nikad gorem stanju jer se ništa nije promenilo od tragičnog ubistva devetero učenika i školskog čuvara i ranjavanja pet učenika i nastavnice u osnovnoj školi Vladislav...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.