Izvor: Danas, 28.Feb.2024, 13:36

Pokret za preokret: Ništa se nije promenilo od tragičnog ubistva u Ribnikaru

Međunarodni dan borbe protiv vršnjačkog nasilja koji se obeležava svake godine, poslednje srede u februaru, Srbija dočekuje u nikad gorem stanju jer se ništa nije promenilo od tragičnog ubistva devetero učenika i školskog čuvara i ranjavanja pet učenika i nastavnice u osnovnoj školi Vladislav Ribnikar, ocenio je danas Pokret za preokret.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

SRCE o vršnjačkom nasilju, o radnom nasilju nad opozicionim poslanikom ništa

Izvor: JUGpress.com, 28.Feb.2024

LESKOVAC..Leskovačko SRCE se danas oglasilo saopštenjemn povodom Međunarodnog dana borbe protiv vršnjačkog nasilja. Istovremeno, oni su jedina opoziciona stranka u Leskovcu iz korpusa stranaka u koalicijia “Srbija protiv nasilja” koja se nije oglasila o radnom nasilju na dosadašnjim poslanikom...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.