Veliki broj rezervacija za odmor na Kopaoniku

Izvor: S media, 06.Jun.2010, 12:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veliki broj rezervacija za odmor na Kopaoniku

Efekti ne tako dobre zimske sezone na Kopaoniku će zahvaljujući atraktivnim letnjim paketima i sadržajima, biti ublaženi u letnjem periodu, jer već sada ima mnogo veći broj najava i rezervacija za juli i avgust, što je značajna promena kada je Kopaonik u pitanju.

Trenutno je kompletan kapacitet "MK mauntin rizorta " na Kopaoniku popunjen, a u maju mesecu beleži se rekordna poseta za taj mesec u poslednjih pet godina, izjavio je novi direktor tog turističkog kompleksa >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Nikola Avram.

On je rekao da je u tom odmaralištu, u koji ulaze hoteli " Grand" i "Andjela", kao i aparatmansko naselje "Konaci-Sunčani vrhovi", već rezervisano blizu 5.000 noćenja za jun.

Avram se složio da su cene u jednom momentu možda bile previsoke i dodao da su sada prilagodjene regionalnom tržištu. On je naveo da je u junu za mini planinski odmor na Kopaoniku, uz posebne pogodnosti i gratis smeštaj za decu, cena niža nego kod najvećih konkurenata.

Prema njegovim rečima pripremaju se sadržajni programi za aktivan odmor, kao što su paraglajding, vožnja džipovima, streličarstvo, planinski biciklizam, rafting, organizovane pešačke ture i izleti do atraktivnih lokacija. Takodje se već organizuju timbilding, sportske pripreme, škole u prirodi i djačke ekskurzije, što je omogućilo popunjavanje kapaciteta za narednu letnju sezonu.



"Takodje, planiramo i organizovanje interesantnih manifestacija, kao što su „Dani borovnica" krajem jula, kao i "Ski opening" u decembru, kojim ćemo obeležiti početak naredne zimske sezone"
, kazao je Avram.

"U toku su i pregovori sa nekim inostranim partnerima, a posebno smo orjentisani na rusko tržište, gde pregovaramo o dva čarter leta iz Moskve za Niš, tokom cele zimske sezone. Smatram da Kopaonik sa svim svojim mogućnostima mora imati minimum 30 procenata inostranih turista, ali je domaće tržište najvažnije i njemu ćemo posvetiti posebnu pažnju", istakao je direktor.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.