Velika promena na pomolu: Er Srbija menja vlasnika?

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Sep.2018, 16:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Velika promena na pomolu: "Er Srbija" menja vlasnika?

"Er Srbija" posluje u okviru kompanije "Etihad"

Avio-kompanija "Emirejts" (Emirates) iz Ujedinjenih Arapskih Emirata planira da kupi komšijski "Etihad" u čijem sastavu posluje "Er Srbija", objavio je "Blumberg", pozivajući se na svoje izvore.

Prema pisanju istog izvora, razgovori su tek u preliminarnoj fazi i ako poodmaknu u pozitivnom smeru, biće potreban i "blagoslov" vladara Emirata.

Ideja, odnosno plan vodećih ljudi "Emirejtsa" je da eventualnim spajanjem sa "Etihadom" postane jedna od najmoćnijih kompanija za prevoz putnika u svetu.

Podsetimo da u sklopu kompanije "Etihad" posluje i Er Srbija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

STVARA SE NAJVEĆA AVIOKOMPANIJA NA SVETU? "Blumberg tvrdi: Emirejts želi da kupi Etihad

Izvor: Blic, 20.Sep.2018

Njujorška agencija "Blumberg" javila je danas da avio-kompanija "Emirejts" iz Ujedinjenih Arapskih Emirata razmatra preuzimanje "Etihada".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.