Vac prodao Centroproizvodu lanac kioska Štampa sistem

Izvor: TvojPortal.com, 26.Maj.2011, 09:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vac prodao Centroproizvodu lanac kioska Štampa sistem

26.05.2011   Izvor: www.bizlife.rs
Beograd - Nemačka medijska kompanija "Vac" saopštila je da je danas okončala prodaju lanca kioska "Štampa sistem" srpskoj firmi "Centroproizvod".


Stoprocentni poslovni udeo "Vaca" u "Štampa sistemu" je prenet na "Centroproizvod", navodi se u saopštenju.
"Za korak smo bliži cilju da se povučemo iz Srbije. Štampa sistem će u vlaništvu Centroproizvoda i dalje imati sigurnu budućnost", izjavio je član uprave "Vaca" >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << Peter Lange.
Ugovor o prodaji "Štampa sistema" potpisan je 2. februara u Esenu, a tada je istaknuto da je cena - poslovna tajna.
Nova kompanija, koja će poslovati pod imenom "Centro Štampa". "Štampini" kiosci su vlasništvo Darka Bajčetića, bivšeg osnivača i vlasnika firme"Donkafe".
"Štampa Sistem" je lanac kioska sa sedištem u Beogradu, koji je "Vac" preuzeo 2008. Ima više od 500 klasičnih kioska, 50 Convenience-Stores i 1.800 zaposlenih. Najvećim delom posluje na području Beograda i Vojvodine.

*izvor: www.blic.rs

ekonomijaŠtampa sistemlanac kioskaCentroproizvodNemačka medijska kompanija

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.