VUČIĆ SAOPŠTIO ODLIČNE VESTI NA KRAJU GODINE: 2019. povećanje plata i penzija!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Dec.2018, 20:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VUČIĆ SAOPŠTIO ODLIČNE VESTI NA KRAJU GODINE: 2019. povećanje plata i penzija!

Predsednik Aleksandar Vučić poželeo je surađanima srećnu Novu godinu, poželeo im mir i stabilnost i da u ekonomskom smislu bude jednako dobra kao 2018. godina.

- Teško da ćemo u svojoj istoriji naći ovoliko ekonomski uspešnih godina, da nam rast bude veći od četiri odsto - rekao je Vučić.

Kako je istakao, suficit u budžetu će naredne godine biti više od 300 miliona evra, a plate i penzije će se dodatno povećavati.

- Svima želim mnogo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dobrog naredne godine, dobro zdravlje, a mi ćemo se potruditi da i zdravstvene usluge budu na još višem nivou, iako smo mnogo uradili i ove godine - rekao je Vučić novinarima u Beogradu.

Predsednik je građanima poželeo i mir i stabilnost.

- To je ono što ja mogu. Ja ne mogu više od toga da poželim, uz ličnu sreću svakome - rekao je Vučić.
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

NOVAC IM NIJE NA PRVOM MESTU! Rusi pisali DEDA MRAZU. Evo šta su NAJVIŠE POŽELELI u Novoj godini!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Dec.2018

Većina Rusa traži od Deda Mraza, odnosno od njegovog rukog kolege Oca Frosta, dobro zdravlje za sve i mir na planeti Zemlji, dok im je novac na trećem mestu na listi novogodišnjih želja, pokazalo je novo istraživanje...Trideset sedam odsto ispitanika, naime, želi da oni sami, njihovi rođaci...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.