Vučić: Da 2019. bude ekonomski uspešna kao 2018. godina

Izvor: RTS, 30.Dec.2018, 14:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Da 2019. bude ekonomski uspešna kao 2018. godina

Predsednik Aleksandar Vučić poželeo je građanima srećnu Novu godinu, poželeo im mir i stabilnost i da u ekonomskom smislu bude jednako dobra kao 2018. godina.
"Teško da ćemo u svojoj istoriji naći ovoliko ekonomski uspešnih godina, da nam rast bude veći od četiri odsto", rekao je Aleksandar Vučić.

Kako je istakao, suficit u budžetu će naredne godine biti više od 300 miliona evra, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << a plate i penzije će se dodatno povećavati.
"Svima želim mnogo dobrog naredne godine, dobro zdravlje, a mi ćemo se potruditi da i zdravstvene usluge budu na još višem nivou, iako smo mnogo uradili i ove godine", rekao je Vučić novinarima u Beogradu.
Predsednik je građanima poželeo i mir i stabilnost.
"To je ono što ja mogu. Ja ne mogu više od toga da poželim, uz ličnu sreću svakome", rekao je Vučić.
Novu godinu građanima Srbije čestitala je i premijerka Ana Brnabić, uz poruku da će vlada i u 2019. biti posvećena podizanju životnog standarda, kao i predsednica Narodne skupštine Srbije, predsednik Skupštine AP Vojvodine i drugi.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Predsednik: Da 2019. bude ekonomski uspešna kao 2018. godina

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Dec.2018

Predsednik Aleksandar Vučić poželeo je danas građanima srećnu Novu godinu, poželeo im mir i stabilnost i da u ekonomskom smislu bude jednako dobra kao 2018. godina..."Teško da ćemo u svojoj istoriji naći ovoliko ekonomski uspešnih godina, da nam rast bude veći od četiri odsto", rekao je Vučić...Kako...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

VUČIĆ SAOPŠTIO ODLIČNE VESTI NA KRAJU GODINE: 2019. povećanje plata i penzija!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Dec.2018

Predsednik Aleksandar Vučić poželeo je surađanima srećnu Novu godinu, poželeo im mir i stabilnost i da u ekonomskom smislu bude jednako dobra kao 2018. godina...- Teško da ćemo u svojoj istoriji naći ovoliko ekonomski uspešnih godina, da nam rast bude veći od četiri odsto - rekao je Vučić...Kako...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Bulatović: Nova godina da donese NAPREDAK, STABILNOST i USPEH

Izvor: OkRadio.rs, 31.Dec.2018, 12:39

Slaviša Bulatović, narodni poslanik iz Vranja, uputio je svim građanima čestitku povodom novogodišnjih praznika. Svim građanima čestitam Novu godinu i želim zdravlje, ličnu sreću i blagostanje u 2019.  godini, piše u čestitki narodnog poslanika.   - Osnažimo u nama vrline tolerancije...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.