VAŽNO ZA SVE STUDENTE! Rektorka objasnila KAKO će biti realizovani letnji ispitni rokovi

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Apr.2021, 16:10

VAŽNO ZA SVE STUDENTE! Rektorka objasnila KAKO će biti realizovani letnji ispitni rokovi

Rektorka Univerzteta u Beogradu, Ivanka Popović, izjavila je danas da trenutna epidemiološka situacija u Srbiji obećava da će se ispitni rokovi normalno realizovati.

Ona je, nakon sednice Saveta, ocenila je danas da je Univerzitet u Beogradu uspešno savladao brojne izazove koje je donela pandemija kovida-19 i izrazila uverenje da će fakulteti maksimalno iskoristiti smanjenje broja zaraženih.

Popovićeva kaže i da će se raditi na tome da i ove godine što više >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << upisa bude elektronskim putem da se, kako je istakla, fakulteti ne bi opterećivali velikim prisustvom ljudi, uz nadu da će broj upisanih ostati na istom nivou kao i prošle godine.

- Univerzitet u Beogradu nudi mnoštvo različitih studijskih programa i verujem da studenti mogu da nađu ono što ih interesuje - rekla je ona novinarima.

Prijemni ispiti za upis na fakultete trebalo bi da budu održani od 29. juna do 5. jula, a prijavljivanje kandidata za polaganje od 24. do 28. juna.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.