VAŽNO OBAVEŠTENJE ZA SVE GRAĐANE: Ovo je adresa na koju se ODMAH možete prijaviti za 100 evra od države

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Maj.2020, 08:50

VAŽNO OBAVEŠTENJE ZA SVE GRAĐANE: Ovo je adresa na koju se ODMAH možete prijaviti za 100 evra od države

Ministarstvo finansija saopštilo je veoma važnu informaciju za sve punoletne građane Srbije.

Oni su saopštili najnovije detalje u vezi sa dodelom državne pomoći od 100 evra svim punoletnim građanima Srbije.

Ministarstvo je saopštilo da danas kreće prijavljivanje elektronskim putem za dodelu državne pomoći od 100 evra preko adrese idp.trezor.gov.rs.

Oni su rekli da je ovo lepa vest jer je dva dana ranije osposobljen sajt pa već od danas građani >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mogu da se prijave a uslovi su  - važeća lična karta i prebivalište na teritoriji Srbije, a novac dobijaju svi punoletni građani.

Ни један грађанин не треба да буде забринут за безбедност података које остави приликом пријаве за 100 евра, будући да је реч о привременом регистру који ће након уплате бити избрисан.

A post shared by Министарство финансија (@ministarstvo_finansija) on May 12, 2020 at 3:09am PDT

Još lepša vest rekao je da će penzionerima isplata 100 evra krenuti već u petak i to po automatizmu jer oni ne moraju da se prijavljuju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.