Izvor: Radio 021, 13.Maj.2020, 08:34

Počinje onlajn prijavljivanje za 100 evra

Prijavljivanje punoletnih građana za jednokratnu pomoć 100 evra počelo je danas, rekao je ministar finansija Siniša Mali.

Naime, na sajtu Uprave trezora OVDE u 6 časova jutros je proradio sajt za onlajn prijavljivanje građana za ovu pomoć.

Prilikom prijavi građani će davati broj lične karte i matični broj, kao i ime banke u kojoj već imaju račun, ili u kojoj žele da im se otvori namenski račun.

"U petak, 15. maja krenuće sa radom kol >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << centar, a broj telefona će biti objavljen u medijima", naveo je ministar za RTS i rekao da u petak kreće i isplata 100 evra za penzionere i one koje primaju socijalnu pomoć.

Prijava traje do 5. juna, a isplate će ići sukcesivno, na svakih pet dana će se isplaćivati.

Mali je naveo da je u ovu svrhu izdvojeno oko 60 milijardi dinara u budžetu.

Kako je rekao, jedan razlog za ove mere je ekonomski, a drugi psihološki, kako bi pokazali da je država ekonomski jaka i kako bi ponudila dozu optimizma.

Autor: RTS

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VAŽNO ZA SVE GRAĐANE SRBIJE! Mali saopštio: Ovo je adresa na kojoj se odmah možete prijaviti za svojih 100 EVRA!

Izvor: Kurir, 13.Maj.2020

Već u petak 100 evra stiže penzionerima Srbije i to po automatizmu jer oni ne moraju da se prijavljuju. Lepa je vest da je ministarstvo osposobilo sajt i to dva dana pre najavljenog datuma za početak prijave. Ko ne može onlajn, kol-centar počinje sa radom u petak, kako je i najavljeno

Nastavak na Kurir...

Počele onlajn prijave za 100 evra, ali sajt Uprave za trezor radi sa poteškoćama

Izvor: JužneVesti.com, 13.Maj.2020

Jutros u 6 sati počele su prijave punoletnih građana za 100 evra pomoći, a sajt Uprave za trezor radi sa poteškoćama, tačnije, da bi se prijavili građani moraju biti uporni u "rifrešovanju" stranice. Jedna Nišlijka kaže da je jutros uspela da se prijavi i da prijava ide brzo, dok se pojedini...

Nastavak na JužneVesti.com...

Počinje prijava za 100 evra, možete da se javite već danas

Izvor: OkRadio.rs, 13.Maj.2020

Prijava za jednokratnu novčanu pomoć od 100 evra punoletnim državljanima Srbije trajaće do 5. juna Već danas možete da se prijavite za 100 evra koje je država odredila za sve punoletne građane kao pomoć paketa ekonomskih mera. Upravo počinje online prijava putem Uprave za trezor, ( idp.trezor.gov.rs),...

Nastavak na OkRadio.rs...

100 evra pomoći: Za 3 sata prijavilo se čak 500 hiljada građana

Izvor: Luftika.rs, 13.Maj.2020

Na portalu Uprave za trezor, onlajn zahtev za pomoć od 100 evra podnelo je već pola miliona građana Srbije, za svega tri sata.. Naime, na sajtu Uprave trezora OVDE u 6 časova jutros počelo je onlajn prijavljivanje građana za ovu pomoć.. Prilikom prijavi građani će davati broj lične karte i...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.