Užice dobija savremeni startap centar: U rekonstrukciju uloženo 100 miliona dinara

Izvor: B92, 02.Maj.2020, 17:40

Užice dobija savremeni startap centar: U rekonstrukciju uloženo 100 miliona dinara

Užice -- U toku su radovi na parternom uređenju oko zgrade bivšeg komandno-nastavnog centra pri kasarni u Krčagovu.

Ta zgrade biće u funkciji razvoja visokog školstva i biznisa uz startap centar koji će biti na ovom mestu.

Prema rečima gradonačelnika Užica Tihomira Petkovića, radovi na budućem startap centru biće završeni do kraja maja.

"Već imamo zainetesovane ozbiljne kompanije sa mladim ljudima koji se bave biznisom vezanim za informacione >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << tehnologije, i očekujemo da u ovom delu grada ubrzo imamo više desetina mladih Užičana koji rade za dobru platu", rekao je on.

Ukupna vrednost radova na rekonstrukciji komandno-nastavnog centra je oko 100 miliona dinara i, kako navodi gradonačelnik, veći deo tih radova sufinansiran je od strane Ministarstva za privredu i Ministarstva za inovacije.

Završetak radova na parternom uređenju vrednih oko pet miliona dinara, koje izvodi JKP Niskgradnja, očekuje se početkom naredne nedelje.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.