Utvrđen prijedlog Uredbe o turističkim vaučerima

Izvor: Capital.ba, 28.Maj.2020, 12:24

Utvrđen prijedlog Uredbe o turističkim vaučerima

BANJALUKA – Upravni odbor Kompenzacionog fonda Republike Srpske utvrdio je danas prijedlog uredbe o uslovima i načinu korišćenja turističkih vaučera za subvencionisano plaćanje smještaja u Srpskoj, koji je upućen Vladi Republike Srpske na razmatranje. Na prvoj sjednici Upravnog odbora Kompenzacionog fonda donesen je Statut, Poslovnik o radu i rješenje o imenovanju koordinatora Upravnog odbora ovog fonda, saopšteno je iz Biroa Vlade za odnose sa javnošću. Statutom se uređuju organizacija, >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << djelatnost, organi, način raspoređivanja i korišćenja sredstava Fonda, izvori finansiranja i ostala pitanja od značaja za rad i poslovanje. Cilj Fonda je saniranje posljedica i poteškoća nastalih usljed širenja zarazne bolesti izazvane virusom korona u Republici Srpskoj, a ostvaruje se pružanjem direktne podrške preduzetnicima i poslovnim subjektima u Srpskoj koji su pretrpili ili trpe štetu. Cilj Fonda je i pružanje podrške zdravstvenom sektoru Republike Srpske u zaštiti i sprečavanju širenja novog virusa korona. Srna Чланак Utvrđen prijedlog Uredbe o turističkim vaučerima се појављује прво на Capital.ba - Informacija je capital.

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

Uslovi i način korišćenja turističkih vaučera u Srpskoj

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Maj.2020

BANJALUKA - ​Vlada Republike Srpske napravila je Uredbu kojom se utvrđuju uslovi i način dodjele sredstava Kompenzacionog fonda Republike Srpske za subvencionisano korišćenje usluge smještaja u ugostiteljskim objektima, na teritoriji Republike Srpske, a sve u cilju podsticanja razvoja domaćeg...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.