Izvor: Danas, 30.Nov.2010, 20:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uplata pazara nedeljno

Vlada Srbije pripremila je predloge izmena zakona o deviznom poslovanju i zakona o platnom prometu, kojima će biti olakšana trgovina sa inostranstvom, rešen problem svakodnevne uplate pazara na koji su se preduzeća često žalila i pojačana kontrola platnog prometa. Kako je rekao Slobodan Ilić, državni sekretar Ministarstva finansija, predlog zakona o deviznom poslovanju već u četvrtak će se naći pred Vladom Srbije, tako da bi do kraja godine mogao da prođe skupštinsku proceduru. S druge strane, zakon o platnom prometu još čeka na dostavljanje mišljenja pojedinih institucija posle čega bi mogao da se nađe pred Vladom.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zakon o finansiranju partija u Skupštini do kraja decembra

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Dec.2010, 10:11

BEOGRAD -..Državni sekretar u Ministarstvu pravde Slobodan Homen izjavio da će predlog novog zakona o finansiranju političkih partija biti dostavljen Skupštini Srbije najkasnije do kraja decembra...Predlog ovog propisa dostavljen je Savetu Evrope i OEBS-u na ekspertizu i očekuje da bi uskoro mogao...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.