Izvor: Danas, 11.Maj.2023, 08:31

Uhapšeni zbog sumnje da su vrbovali žene za prostituciju

Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je danas da je policija uhapsila šest pripadnika organizovane kriminalne grupe zbog sumnje da su od septembra 2022. do maja ove godine vrbovali ženske osobe da se bave prostitucijom, a potom iznajmljivali stanove na teritoriji Beograda u kojima su se nalazile sa klijentima.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Beogradu uhapšeno šestoro zbog sumnje da su posredovali u prostituciji

Izvor: NoviMagazin.rs, 11.Maj.2023

Policija je u Beogradu uhapsila šest osoba zbog sumnje da su posredovali u prostituciji, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP).

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Privođenja maloletnika posle masovnog ubistva u beogradskoj školi

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 11.Maj.2023

Nakon dva masovna ubistva u Srbiji početkom maja, policija je privela više od deset maloletnika zbog upućivanja pretnji ili objavljivanja uznemirujućeg sadržaja na društvenim mrežama. Samo u jednom danu, 9. maja, u nekoliko gradova Srbije privedeno je ili saslušano šest učenika. Oni se sumnjiče...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.