Izvor: Blic, 11.Maj.2023, 08:21

RAZBIJENA KRIMINALNA GRUPA U BEOGRADU Uhapšeno 6 članova, vrbovali dvojke da se bave prostitucijom

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave kriminalističke policije, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal u Beogradu, uhapsili su šest pripadnika organizovane kriminalne grupe zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela i posredovanje u vršenju prostitucije.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VIDEO: Šestorka uhapšena zbog podvođenja devojaka u Beogradu, evo šta im je sve zaplenjeno

Izvor: Radio 021, 11.Maj.2023

Policija u Beogradu uhapsila je šest pripadnika organizovane kriminalne grupe zbog udruživanja radi vršenja krivičnih dela i posredovanja u vršenju prostitucije.

Nastavak na Radio 021...

MUP: Hapšenja zbog posredovanja u prostituciji

Izvor: B92, 11.Maj.2023

Uhapšeno šest pripadnika organizovane kriminalne grupe koji se sumnjiče za posredovanje u vršenju prostitucije...Kako je saopštio MUP, oni su privedeni zbog "postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela i posredovanje u vršenju prostitucije"...Kako...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.