UPOZORENJE ZA SVE GRAĐANE! NE JAVLJAJTE SE NA OVAJ BROJ: Novac se skida odmah sa kartice!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jun.2019, 17:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UPOZORENJE ZA SVE GRAĐANE! NE JAVLJAJTE SE NA OVAJ BROJ: Novac se skida odmah sa kartice!

Savetuje se da građani sumnjivi broj prijave na 1444, kako bi bio blokiran

Više korisnika Telecoma  iz Regiona zadnjih dana požalilo se na propuštene pozive s pozivnog broja iz Obale Slonovače (+225).

BH Telecom savetovao je korisnicima da se ne javljaju na sumnjive brojeve.

Veći broj korisnika BH Telecoma već danima žalila se na propuštene pozive s pozivnog broja +225, odnosno s pozivnog broja iz Obale Slonovače.

BH Telecom je upoznat >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << s prijavama sumnjivih poziva i proverava o čemu se radi, a iz ovog preduzeća poručuju kako postoji mogućnost da se radi o zloupotrebi, u smislu da korisnicima Ultra paketa bude skinut novac sa kartice nakon što se jave.

"Našim korisnicima savetujemo da se ne javljaju na sumnjive brojeve, niti da uzvraćaju pozive", rekli su iz BH Telecoma.

.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.