Izvor: B92, 14.Avg.2003, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U petak dospeva za naplatu treća rata poreza za imovinu

Beograd -- Građani koji do kraja ove nedelje ne uplate treću ratu ovogodišnjeg poreza na imovunu moraće da plate kamatu za svaki dan zakašnjenja, upozorili su u četvrtak predstavnici Poreske uprave. Poreska uprava podseća građane da je njihova obaveza da izmire ovu ratu bez obzira da li su na kućnu adresu dobili oštampane uplatnice. Uplatnice koje ovih dana dobijaju poreski obveznici oštampane su za treću ratu, koja dospeva za naplatu u petak, 15 avgusta, i za četvrtu, koja dospeva >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 15. novembra. Građani mogu na jednoj uplatnici da izmire zostale obaveze ili uplate obe rate.

Vlasnici imovine koji nekom greškom ne dobiju nove uplatnice Poreske uprave dužni su da plate porez u iznosu koji je utvrđen rešenjem za prošlogodišnji porez. Njima se neće obračunavati kamata na razliku ukoliko im ovogodišnjim rešenjem bude utvrđen veći iznos poreza.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.