U ovoj zemlji više nećete moći lako da se zaposlite: Uvode nova pravila i tražiće ove uslove

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Feb.2020, 11:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U ovoj zemlji više nećete moći lako da se zaposlite: Uvode nova pravila i tražiće ove uslove

Britanska ministarka unutrašnjih poslova Priti Patel izjavila je da Velika Britanija više neće primati niskokvalifikovanu radnu snagu.

Ona je dodala da će pored toga biti uvedeni strožiji uslovi za ljude koji žele da dođu da rade u Ujedinjenom Kraljevstvu.

Patelova je rekla da će "novi imigracioni sistem prekinuti dotok jeftine, niskokvalifikovane radne snage".

- Svi kvalifikovani radnici moraće da zarade pravo da rade u Velikoj Britaniji - moraće >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da znaju engleski jezik, da imaju ponudu firme koja će ih angažovati i ispune uslove za ponuđenu platu - dodala je ministarka.

Britanija je napustila EU krajem januara, ali tranzicioni period traje do 31. decembra.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Britanci biraju radnu snagu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Feb.2020

Britanska ministarka unutrašnjih poslova Priti Patel izjavila je da Velika Britanija više neće primati niskokvalifikovanu radnu snagu...Ona je dodala da će pored toga biti uvedeni strožiji uslovi za ljude koji žele da dođu da rade u Ujedinjenom Kraljevstvu...Patelova je za list "San" rekla da...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.