Izvor: NoviMagazin.rs, 28.Apr.2023, 17:46

U PKS održan Poslovni forum Srbija-Azerbejdžan

Srbija i Ažerbejdžan do sada nisu iskoristili sve potencijale za privrednu saradnju, koja bi posebno mogla da se intezivira u oblasti poljoprivrede i prehrambene industrije, farmaceutske industrije, petrohemije i naftne industrije, transporta, kao i turizma, rečeno je danas na Poslovnom forumu Srbija - Azerbejdžan u Privrednoj komori Srbije (PKS).

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Babajev za saradnju u oblasti farmaceutske industrije,poljoprivrede,turizma,energetike i transporta

Izvor: Beta Video, 28.Apr.2023

BEOGRAD - Ministar za rad i socijalnu zaštite Azerbejdžana Sahil Babajev je naglasio da je i Azerbejdžan zainteresovan za saradnju u oblasti farmaceutske industrije, poljoprivrede, pre svega voćarstva, povrtarstva i stočarstva, potom turizma, energetike i transporta. (CH4)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.