U Budvi usljed nerentabilnosti otvoreno samo 15 hotela

Izvor: Capital.ba, 18.Apr.2021, 12:04

U Budvi usljed nerentabilnosti otvoreno samo 15 hotela

BUDVA – U Budvi je usljed nerentabilnosti otvoreno samo 15 od ukupno 134 hotela, kažu u lokalnoj Turističkoj organizaciji. FOTO: Budvanska rivijera “Očekujemo da će veći broj hotela biti otvoren tokom prvomajskih/uskršnjih praznika, jer su hotelijeri pripremili povoljne aranžmane”, rekla je direktor budvanske Turističke organizacija Maja Liješević. Ona je navela da su hotelijeri i ugostitelji potpuno spremni za prve goste koje očekuju početkom maja, dok su zakupci plaža u fazi >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << finalnih priprema svojih kupališta. Prema posljednjim podacima, u Budvi boravi oko 2.000 gostiju, od čega 450 u hotelima. U pitanju su gosti iz Srbije, Rusije, Albanije, Turske i BiH. Liješevićeva navodi da imaju informaciju od turističkih radnika da postoji veliko interesovanje sa tržišta Ukrajine, Rusije i Bjelorusije, ali da očekuju dobru posjećenost i gostiju iz regiona. Nezavisne novine Чланак U Budvi usljed nerentabilnosti otvoreno samo 15 hotela се појављује прво на Capital.ba - Informacija je capital.

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

Veliko interesovanje za banje tokom praznika

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Apr.2021

Za odmor tokom uskršnjih i prvomajskih praznika domaći turisti najviše se interesuju za banjske centre, gde su hotelski kapaciteti u pojedinim banjama već rezervisani više od 70 odsto, kažu Turističkoj organizaciji Srbije...U banjama je hotelski smeštaj rezervisan za praznike između 45 i 70...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.