Turističku ponudu Srbije predstavilo 20 izlagača

Izvor: Beta, 14.Feb.2015, 15:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Turističku ponudu Srbije predstavilo 20 izlagača

BEOGRAD, 14. februara 2015. (Beta) - U okviru turističke ponude Srbije na upravo završenom Sajmu turizma "Holidej and Spa" (Holiday& Spa) u Sofiji, u Bugarskoj, 20 izlagača iz Srbije predstavilo je ponudu, saopštila je u subotu Turistička organizacija Srbije (TOS).

Štand Srbije je bio izuzetno posećen, a najtraženija je bila brošura "52 vikenda u Srbiji" koju je TOS pripremila na bugarskom jeziku.

Štand TOS posetila je i ministarka turizma Bugarske Nikolina Angelkova i najavila ministarsku konferenciju o turizmu koja bi trebalo da se održi juna ove godine, a da je otvori generalni sekretar Svetske turističke organizacije, Taleb Rifai.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Štand Srbije dobio prvu nagradu na Sajmu turizma u Sofiji

Izvor: Capital.ba, 14.Feb.2015

BEOGRAD, Na upravo završenom Sajmu turizma „Holiday& Spa Sofija“ u Bugarskoj, na kojem je, u okviru turističke prezentacije Srbije, svoju ponudu predsatvilo 20 izlagača iz Srbije, srpski štand je zvanično proglašen najljepšim u konkurenciji 250 izlagača. Najtraženiji promotivni materijal...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.