Izvor: NoviMagazin.rs, 17.Dec.2019, 11:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tri ponude za kupovinu Komercijalne banke

Za kupovinu beogradske Komercijalne banke ponude su dostavile tri banke - Rajfajzen, AIK i NLB, pišu beogradski mediji.

Američki fond Riplud Advajzers, koji je bio u trci Komercijalnu banku nije dostavio obavezujuću ponudu.

Tenderska komisija je juče otvorila ponude i utvrdila da su kompletne, a u narednom periodu Ministarstvo finansija će, uz asistenciju finansijskog savetnika, uraditi njihovu analizi i rangirati ih pa će sa prvorangiranim ponuđačem će početi >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << pregovori o prodaji Komercijalne banke.

Nije saopšteno ko je dostavio ponude za Komercijalnu banku i koja cena je ponuđena, a po pisanju medija u prethodnim neobavezujućim ponudama NLB banke je ponudila cenu od 450 miliona evra, AIK banka 430 miliona evra i Rajfajzen banka 390 miliona evra.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.