Otvorene ponude za prodaju akcija Komercijalne banke

Izvor: RTS, 16.Dec.2019, 19:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvorene ponude za prodaju akcija Komercijalne banke

Na tenderskoj prodaji akcija Komercijalne banke otvorene su tri obavezujuće ponude.
U roku previđenom javnim pozivom, u procesu tenderske prodaje akcija Komercijalne banke a.d. Beograd, koje su u neposrednom vlasništvu Republike Srbije, podnete su tri obavezujuće ponude, saopštilo je Ministarstvo finansija.
Tenderska komisija Ministarstva finansija otvorila je prispele ponude u prisustvu ponuđača >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u drugoj fazi tenderskog postupka.
U saopštenju se objašnjava da je suština javnog otvaranja prispelih obavezujućih ponuda da se konstatuje blagovremenosti podnetih ponuda, kao i njihova potpunost – odnosno da ponude sadrže sve neophodne elemente propisane u ovoj fazi tenderskog postupka.
Komisija je konstatovala da su prispele tri ponude u roku predviđenom tenderskom dokumentacijom, kao i da su kompletne.
Naglašava se da će narednim danima resorno ministarstvo, uz asistenciju finansijskog savetnika, analizirati i pravovremeno oceniti dostavljene obavezujuće ponude.
Kvalifikovani ponuđači će biti obavešteni o rang-listi, a podnosiocu najbolje rangirane ponude istovremeno će biti dostavljen i poziv da pristupi pregovorima, zaključuje se u saopštenju.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Podnete tri ponude u postupku prodaje akcija Komercijalne banke

Izvor: Beta, 16.Dec.2019

U postupku tenderske prodaje akcija Komercijalne banke u vlasništvu Srbije pristigle su tri ponude u roku predvidjenom javnim pozivom, saopštilo je danas Ministarstvo finansija.Na današnjoj sednici, Tenderska komisija Ministarstva finansija u prisustvu ponudjača otvorila je prispele ponude na i konstatovala...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.