Treći put produžen rok za neobavezujuće ponude za koncesiju Aerodroma Nikola Tesla

Izvor: SEEbiz.eu, 10.Maj.2017, 18:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Treći put produžen rok za neobavezujuće ponude za koncesiju Aerodroma Nikola Tesla

BEOGRAD - Rok za podnošenje neobavezujućih ponuda za koncesiju beogradskog aerodroma produžen je po treći put sa novim datumom do 30. maja, saopšteno je iz beogradskog aerodroma Nikola Tesla.

U skladu sa tom izmenom, rok za donošenje odluke o ponuđačima koji ulaze u Fazu 2 je 9. jun. Razlozi za ponovno produženje roka navedeni su u obaveštenju na sajtu Aerodroma:

“Na zahtev velikog broja učesnika da formiraju konzorcijume sa trećim licima, što je u skladu >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << sa međunarodnom praksom kada je reč o pitanju koncesije aerodroma, Javno telo je odlučilo da se rok za podnošenje neobavezujućih ponuda Faze 1 produžava. Shodno tome, rokovi Faze 2 se menjaju, iako samo trajanje Faze 2 postupka ostaje nepromenjeno”.

Kako navode, rok za donošenje odluke o ponuđačima kvalifikovanim za učešće u Fazi 2 iznosi 10 kalendarskih dana od dana isteka roka za podnošenje neobavezujućih ponuda.

“Rok za podnošenje obevezujućih ponuda ostaje nepromenjen i iznosi 75 kalendarskih dana od dana objavljivanja ponuđača koji su se kvalifikovali za učešće u Fazi 2. Trajanje preostalih rokova ostaje nepromenjeno”, navodi se u obaveštenju.

Ostali elementi javnog poziva od 10. februara ostaju nepromenjeni.

Podsetimo, prvo produženje roka bilo je predviđeno za 24. april, a drugo produženje davalo je mogućnost slanja neobavezujućih ponuda do 15. maja.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.