Treće produženje roka za neobavezujuće ponude za koncesiju „Nikole Tesle“

Izvor: TangoSix.rs, 10.Maj.2017, 11:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Treće produženje roka za neobavezujuće ponude za koncesiju „Nikole Tesle“

Rok za podnošenje neobavezujućih ponuda za koncesiju beogradskog aerodroma produžen je po treći put sa novim datumom do 30. maja, saopšteno je sa „Tesle“. U skladu sa tom izmenom, rok za donošenje odluke o ponuđačima koji ulaze u Fazu 2 je 9. jun.
Razlozi za ponovno produženje roka navedeni su u obaveštenju na sajtu Aerodroma:
– Na zahtev velikog broja učesnika da formiraju konzorcijume sa trećim licima, što je u skladu sa međunarodnom praksom >> Pročitaj celu vest na sajtu TangoSix.rs << kada je reč o pitanju koncesije aerodroma, Javno telo je odlučilo da se rok za podnošenje neobavezujućih ponuda Faze 1 produžava. Shodno tome, rokovi Faze 2 se menjaju, iako samo trajanje Faze 2 postupka ostaje nepromenjeno. –
Ostali rokovi ostali isti Kako navode, rok za donošenje odluke o ponuđačima kvalifikovanim za učešće u Fazi 2 iznosi 10 kalendarskih dana od dana isteka roka za podnošenje neobavezujućih ponuda.
– Rok za podnošenje obevezujućih ponuda ostaje nepromenjen i iznosi 75 kalendarskih dana od dana objavljivanja ponuđača koji su se kvalifikovali za učešće u Fazi 2. Trajanje preostalih rokova ostaje nepromenjeno. – stoji u obaveštenju.
Ostali elementi javnog poziva od 10. februara ostaju nepromenjeni.
Podsetimo, prvo produženje roka bilo je predviđeno za 24. april, a drugo produženje davalo je mogućnost slanja neobavezujućih ponuda do 15. maja.

The post Treće produženje roka za neobavezujuće ponude za koncesiju „Nikole Tesle“ appeared first on Tango Six.

Nastavak na TangoSix.rs...






Povezane vesti

Treći put produžen rok za neobavezujuće ponude za koncesiju Aerodroma Nikola Tesla

Izvor: SEEbiz.eu, 10.Maj.2017

BEOGRAD - Rok za podnošenje neobavezujućih ponuda za koncesiju beogradskog aerodroma produžen je po treći put sa novim datumom do 30. maja, saopšteno je iz beogradskog aerodroma Nikola Tesla...U skladu sa tom izmenom, rok za donošenje odluke o ponuđačima koji ulaze u Fazu 2 je 9. jun. Razlozi...

Nastavak na SEEbiz.eu...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.