Tramp zahvalio lekarima, oseća se dobro

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Okt.2020, 07:21

Tramp zahvalio lekarima, oseća se dobro

Američki predsednik Donald Tramp koji se nalazi u bolnici zbog korona virusa, ponovo se oglasio na Tviteru, zahvalio se medicinskom osoblju i poručio da je dobro.
Pogledaj vesti o: Donald Tramp,   Twiter

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DONALD TRAMP POZITIVAN NA KORONU Predsednik SAD i njegova supruga U KARANTINU

Izvor: Blic, 02.Okt.2020

Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da su on i njegova supruga Melanija u karantinu nakon što je ustanovljeno da je jedna od njegovih najbližih saradnica Houp Hiks (31) pozitivna na korona virus.

Nastavak na Blic...

Donald i Melanija Tramp pozitivni na virus korona

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Okt.2020

VAŠINGTON - Donald Tramp, američki predssjednik i njegova supruga Melanija pozitivni su na virus korona, potvrdio je to prvi čovjek SAD na svom Twitter profilu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

ONA JE DONELA KORONU U BELU KUĆU: Evo ko je fatalna savetnica od koje se Tramp nikad ne odvaja (FOTO, VIDEO)

Izvor: Kurir, 02.Okt.2020

Donald i Melanija Tramp testirali su se na koronavirus nakon što je pozitivna bila Trampova najbliža saradnica Houp Hiks (32).

Nastavak na Kurir...

KAKO SE PONAŠA VIRUS U TELU MELANIJE TRAMP: Oglasila se prva dama SAD, rekla sve o simptomima korone

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Okt.2020

Supruga predsednika testirana pošto je potvrđeno da Trampova savetnica Hop Hiks ima korona virus..Danas je svet uzdrmala vest da su predsednik SAD Donald Tramp i njegova supruga Melanija testirani na prisustvo korona virusa, a da je rezultat testa bio pozitivan. I dok svi čekaju zvanična saopštenja...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.