Tender za novu zgradu Naučno-tehnološkog parka u Nišu

Izvor: N1 televizija, 26.Apr.2018, 10:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tender za novu zgradu Naučno-tehnološkog parka u Nišu

Kancelarija za upravljanje javnim ulaganjima Vlade Srbije objavila je međunarodni poziv za izgradnju nove zgrade namenjene Naučno-tehnološkom parku u Nišu. Okvirni datum početka radova je avgust 2018. godine, a trebalo bi da budu završeni na jesen 2019. godine.

Procenjena vrednost nabavke, kako se navodi u konkursnoj dokumentaciji, iznosi 8,75 miliona evra (bez PDV-a).

Objekat Naučno-tehnološkog parka u Nišu biće spratnosti Po+P+3, bruto površine nadzemnih >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << etaža oko 10.625 m2 i podzemne etaže bruto površine 3.352 m2. Parcela na kojoj je objekat planiran je površine oko 9.430 m2.

U prizemlju je projektovana sala za sastanke sa restoranom i kuhinjom, showroom-om i pratećim tehničkim i sanitarnim prostorijama, kao i stepenišni prostori i liftovi. Na prvom, drugom i trećem spratu u planu su kancelarije (poslovni prostor), čajna kuhinja, trpezarija, terasa, sanitarni čvorovi, tehničke prostorije, stepenište i liftovi. Podrum je rezervisan za garažu sa 75 parking mesta, tehničkim prostorijama, stepeništem, liftovima i dodatnim sadržajima (poput fitnes kluba i sl).

Podsetimo, uz novu zgradu od oko 14.000 m2, planiran je i multifunkcionalni aneks Elektronskog fakulteta od oko 6.800 m2. Ovi objekti činiće kompleks naučno-tehnološkog parka. Izgradnju i opremanje tih objekata finansira Evropska investiciona banka.

Dostavljanje ponuda za izgradnju nove zgrade NTP moguće je najkasnije do 18. juna 2018. godine u 10 časova, a više detalja o tenderu pogledajte na portalu eKapija.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Raspisan tender za izgradnju Naučno-tehnološkog parka u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 26.Apr.2018

Dugo najavljivana izgradnja Naučno-tehnološkog parka sada postaje izvesnija, pošto su otvorene prijave za nadmetanje izvođača za izgradnju trospratne zgrade sa podrumom, u kojoj će on biti smešten. Procenjena vrednost projekta je, prema tenderskoj dokumentaciji Kancelarije za upravljanje javnim...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.