Izvor: EMportal, 08.Apr.2010, 17:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Taksu neće placati oni koji su udomili bar jednog ljubimca

Odluka Skupštine grada o plaćanju takse za držanje kućnih ljubimaca biće dopunjena tako da se ona neće odnositi na one vlasnike koji su ih iz azila ili sa ulice udomili pse ili mačke.

Nastavak na EMportal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bez takse za usvojene ljubimce

Izvor: B92, 08.Apr.2010

Beograd -- Taksa za držanje kućnih ljubimaca biće dopunjena tako da se ona neće odnositi na one vlasnike koji su ih iz azila ili sa ulice udomili pse ili mačke...Odluka iz decembra prošle godine da se aktivira komunalna taksa iz 2002. godine za vlasnike životinja biće dopunjena članom kojim...

Nastavak na B92...

Udomitelji izuzeti od takse na ljubimce

Izvor: Mondo, 08.Apr.2010

Odluka Skupštine grada Beograda o plaćanju komunalne takse za vlasnike životinja biće dopunjena članom da će plaćanja biti izuzeti svi koji su udomili jednog ili više kućnih ljubimaca i oni koji se o njima brinu na ulicama i u privatnim azilima.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta EMportal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta EMportal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.