Tadić postigao gol u pobjedi nad Arsenalom

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Jan.2015, 20:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić postigao gol u pobjedi nad Arsenalom

SAUTEMPTON - Fudbaleri Sautempona pobijedili su danas na svom terenu Arsenal sa 2:0 (1:0) u 20. kolu engleske Premijer lige, a strijelac jednog gola bio je srpski reprezentativac Dušan Tadić.

Tadić je postigao gol u 56. minutu, nakon što je iskoristio kiks odbrane Arsenala, a prethodno je Saido Mane doveo "svece" u vođstvo.

Sautempton je poslije 12 godina ostvario trijumf nad londonskim timom i potvrdio da ove sezone nije slučajno u vrhu engleskog fudbala.

Ekipa >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << trenera Ronalda Kumana je tokom većeg dijela meča bio bolji rival i sasvim zasluženo su bodovi ostali na Sent Meriju.

Aktuelni šampion Mančester Siti teškom mukom je savladao Sanderlend sa 3:2 i izjednačio se na prvom mjestu sa Čelsijem, koji svoj meč igra od 18.30 protiv Totenhema.

Junak meča je Frenk Lampard koji je pobjednika utakmice odlučio u 73. minutu i na taj način proslavio produžetak pozajmice do kraja sezone među "građanima".

Pobjedu je zabilježio i Hal, koji je na svom terenu bio bolji od Evertona golovima Elmohamadija i Roseniora.

Liverpul nije uspio da pobijedi fenjeraša Lester na Enfildu, iako je pogocima iz penala kapitena Stivena Džerarda imao dva gola prednosti poslije prvog dijela igre.

Ekipa Brendana Rodžersa je na startu drugog poluvremena za samo dva minuta "prosula" vođstvo i ponovo će se spekulisati o ostanku na klupi menadžera "crvenih".

Veoma zanimljiv remi, uz vatromet golova, odigrali su Njukasl i Barnli (3:3), a pobjednika nije bilo na meču Kvins Park Rendžersa i Svonsija (1:1), Vest Hema i Vest Bromvič Albion remizirali su identičnim rezultatom, dok golova nije bilo u duelu Aston Vila - Kristal Palas.

Rezultati i strijelci:

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Tadić postigao gol u pobedi nad Arsenalom, trijumf Sitija

Izvor: Press, 01.Jan.2015

Fudbaleri Sautempona pobedili su danas na svom terenu Arsenal sa 2:0 (1:0) u 20. kolu engleske Premijer lige, a strelac jednog gola bio je srpski reprezentativac Dušan Tadić. . Tadić je postigao gol u 56. minutu, nakon je...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.