Izvor: Blic, 19.Avg.2016, 17:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sva tri ponuđača ispunila uslove za kupovinu Galenike

Komisija za sprovođenje postupka strateškog partnerstva za Galeniku, odobrila je danas, nakon otvaranja ponuda, prijave sva tri ponuđača, objavilo je Ministarstvo privrede.

Sva tri ponuđača za strateško partnerstvo u Galenici, ispunila su uslove, nakon što su dva puta dopunjavali dokumentaciju.

"S obzirom da su prijave svih ponuđaca blagovremene i potpune, Komisija je otvorila finansijske ponude", objavilo je Ministarstvo.

U trci za Galeniku i dalje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << su Cadila Pharmaceuticals Limited iz Indije, EMS S.A. iz Brazila i Konzorcijum Frontier Pharma Limited iz Velike Britanije i LLC NPA Petrovax Pharm iz Rusije.

U narednom periodu Komisija će sprovesti analizu ponuda i utvrditi predlog rang liste koji će dostaviti Vladi Srbije na usvajanje.

Predlog rang liste se utvrđuje primenom kriterijuma koji se odnose na ponuđeni iznos dokapitalizacije za sticanje 25 odsto kapitala Galenike.

Predloženi procenat prodajne cene koji će pripasti Republici Srbiji i Akcionarskom fondu prilikom zajedničke prodaje akcija u Galenici sa strateškim partnerom, kao i predloženi minimalni broj zaposlenih koje će Galenika imati dok traje strateško partnerstvo.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Prihvaćene prijave sva tri ponudjača za strateško partnerstvo za Galeniku

Izvor: Beta, 19.Avg.2016

Komisija za sprovodjenje postupka strateškog partnerstva za Galeniku odobrila je danas prijave sva tri ponudjača, jer isupunjavaju kvalifikacione uslove, saopšteno je iz Ministarstva privrede.Prijave ponudjača Cadila Pharmaceuticals Limited iz Indije, EMS S.A. iz Brazila i Konzorcijum Frontier Pharma...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.