EBRD: Za 20 projekata 300 miliona evra

Izvor: RTS, 29.Jan.2013, 14:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EBRD: Za 20 projekata 300 miliona evra

Evropska banka za obnovu i razvoj planira da u ovoj godini investira 300 miliona evra u 20 projekata u Srbiji i da poveća ulaganja u razvoj privatnog sektora, najavio direktor te banke Mateo Patrone, na sastanku sa premijerom Ivicom Dačićem.

Predsednik Vlade Srbije Ivica Dačić razgovarao je sa novim direktorom Evropske banke za obnovu i razvoj Mateom Patroneom o aktivnostima ove finansijske organizacije >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u našoj zemlji. 

Premijer Dačić istakao je aktivnosti Vlade Srbije na konsolidaciji privrede i ukazao na prednosti ulaganja u razvoj srpske ekonomije.

EBRD planira da u Srbiji ove godine investira 300 miliona evra u 20 projekata i namerava da poveća ulaganja u razvoj privatnog sektora, navodi se u saopštenju.

Aktivnost EBRD-a ogledaće se kroz podršku konsolidaciji velikih kompanija, planove za rast i razvoj, kao i finansiranje privatizacija, rečeno je na sastanku premijera Dačića i predsednika EBRD-a Matea Patronea.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

EBRD povećava ulaganje u privatni sektor

Izvor: Akter, 29.Jan.2013

Predsednik Vlade Srbije Ivica Dačić razgovarao je sa novim direktorom Evropske bake za obnovu i razvoj Mateom Patroneom o aktivnostima te finansijske organizacije koja ove godine planira da investira u našoj zemlji 300 miliona evra u 20 projekata, saopštila je vladina Kancelarija za saradnju sa medijima.

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.