
Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 08.Feb.2023, 14:49
Što se duže kuva to je lepše: Mekano juneće meso u sosu od pavlake
Ono što poboljšava ukus je kiseli krastavac koji se dodaje na kraju. Sastojci: pola kilograma junećeg mesa 2 crna luka 2 veća kisela krastavca 3 kašike kisele pavlake ulje, voda so, biber Priprema: Isecite meso na krupnije kocke i dinstajte sa malo ulja i vode oko pola sata. Dodajte crni luk, takođe isečen na krupnije […]
Vest Što se duže kuva to je lepše: Mekano juneće meso u sosu od pavlake objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.
Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...
Recept dana: Jelo na kašiku
Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 09.Feb.2023, 13:07
Ukoliko želite izvrsnu čorbu – recept je pred vama. Sastojci: pola kilograma pilećeg belog mesa (isečenog na kockice) 1 glavica crnog luka 2 čena belog luka 1 veća šargarepa 1 paškanat 1 koren peršuna 1 veći krompir voda 1 jaje 1 čaša kisele pavlake so, biber ostali začini po želji malo...