Što se duže kuva to je lepše: Mekano juneće meso u sosu od pavlake

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 08.Feb.2023, 14:49

Što se duže kuva to je lepše: Mekano juneće meso u sosu od pavlake

Ono što poboljšava ukus je kiseli krastavac koji se dodaje na kraju. Sastojci: pola kilograma junećeg mesa 2 crna luka 2 veća kisela krastavca 3 kašike kisele pavlake ulje, voda so, biber Priprema: Isecite meso na krupnije kocke i dinstajte sa malo ulja i vode oko pola sata. Dodajte crni luk, takođe isečen na krupnije […]
Vest Što se duže kuva to je lepše: Mekano juneće meso u sosu od pavlake objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Povezane vesti

Recept dana: Jelo na kašiku

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 09.Feb.2023, 13:07

Ukoliko želite izvrsnu čorbu – recept je pred vama. Sastojci: pola kilograma pilećeg belog mesa (isečenog na kockice) 1 glavica crnog luka 2 čena belog luka 1 veća šargarepa 1 paškanat 1 koren peršuna 1 veći krompir voda 1 jaje 1 čaša kisele pavlake so, biber ostali začini po želji malo...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.