Stiže 1,6 milijardi dinara bespovratne pomoći privrednicima i preduzetnicima

Izvor: B92, 03.Jun.2019, 11:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stiže 1,6 milijardi dinara bespovratne pomoći privrednicima i preduzetnicima

Beograd -- Bespovratna pomoć u iznosu od 1,6 milijardi dinara kredita i bespovratna pomoć privrednicima i preduzetnicima Srbije, biće dodeljena iz Fonda za razvoj Srbije.

Za dugoročne kredite po programu podsticanja preduzetništva kroz razvojne projekte ukupno je odobreno 900,4 miliona dinara, od čega je 140 miliona dinara bespovratnih sredstava.

Fond je ukupno odobrio 338,5 miliona dinara kredita za trajna obrtna sredstva po programu za preduzetnike i pravna lica, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << od čega preduzetnicima ukupno 19 miliona dinara.

Kroz investicione kredite preduzetnicima i pravnim licima ukupno je odobreno 321,4 miliona dinara dok je za dugoročne kredite po programu podsticanje preduzetništva za početnike u poslovanju ukupno odobreno 44,7 miliona dinara, od toga 14,1 miliona dinara bespovratno.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.