Srpsko-egipatski komitet za ekonomsku saradnju

Izvor: S media, 26.Maj.2010, 17:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpsko-egipatski komitet za ekonomsku saradnju

Potpredsednik Vlade Srbije Jovan Krkobabić i ministarka za medjunarodnu saradnju Egipta Fejza Abulnaga otvoriće sutra u Palati Srbije sastanak Mešovitog srpsko-egipatskog komiteta za ekonomsku saradnju, saopšteno je iz kabineta potpredsednika Vlade.

Tokom dvodnevnog sastanka biće potpisano nekoliko sporazuma o saradnji dve zemlje, kao i veći broj memoranduma o razumevanju u različitim oblastima.

Sa ministarkom Abulnagom dolazi i veliki broj egipatskih privrednika, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << koji će, kako se navodi, sa partnerima u Srbiji razgovarati o privatizaciji, saradnji u oblasti farmaceutske industrije, ovdašnjim naučnim i istraživačkim centrima, zajedničkim projektima, trgovini, turizmu, telekomunikacijama, poljoprivredi i drugim oblicima privredne saradnje.

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Egipatska delegacija dolazi u dvodnevnu posetu Srbiji

Izvor: Beta, 27.Maj.2010, 10:07

BEOGRAD, 27. maja 2010. (Beta) - Državno-privredna delegacije Egipta, koju predvodi ministarska za medjunarodnju saradnju Fejza Abulnaga u sredu stiže u dvodnevnu posetu Srbiji, gde će razgovarati o unapredjenju saradnje...U okviru posete će biti održan i sastanak Mešovitog srpsko-egipatskog...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.