Srpske firme na sajmu gradjevine u Belorusiji

Izvor: Beta, 06.Sep.2010, 14:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpske firme na sajmu gradjevine u Belorusiji

BEOGRAD, 6. septembra 2010. (Beta) - Na sajmu gradjevine "Budpragres" koji u utorak počinje u Minsku nastupiće sedam firmi iz Srbije koje se bave proizvodnjom gradjevinskih materijala.

Nastup domaćih firmi na nacionalnom štandu na sajmu gradjevine u Belorusiji organizovala je Agencija za strana ulaganja i promociju izvoza Srbije.

Cilj nastupa je intenziviranje saradnje izmedju Srbije i Belorusije nakon potpisivanja sporazuma o slobodnoj trgovini prošle godine.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srpske firme na sajmu građevine u Belorusiji

Izvor: NaDlanu.com, 06.Sep.2010

BEOGRAD, 6. septembra 2010. (Beta) - Na sajmu građevine "Budpragres" koji u utorak počinje u Minsku nastupiće sedam firmi iz Srbije koje se bave proizvodnjom građevinskih materijala. Nastup domaćih firmi na nacionalnom štandu na sajmu građevine u Belorusiji organizovala je Agencija za strana...

Nastavak na NaDlanu.com...

Srpske firme na sajmu građevine u Belorusiji

Izvor: Poslovni magazin, 07.Sep.2010, 00:35

Na sajmu građevine "Budpragres" koji danas počinje u Minsku nastupiće sedam firmi iz Srbije koje se bave proizvodnjom građevinskih materijala.Nastup domaćih firmi na nacionalnom štandu na sajmu građevine u Belorusiji organizovala je Agencija za strana ulaganja i promociju izvoza Srbije.Cilj ..

Nastavak na Poslovni magazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.