Srpska kompanija dobila prestižnu nagradu za najbolje rešenje namenjeno bankama

Izvor: B92, 03.Okt.2020, 11:38

Srpska kompanija dobila prestižnu nagradu za najbolje rešenje namenjeno bankama

Beograd -- Zamislite da iz dnevne sobe upravljate svojim bankovnim računom, a pri tome možete i keš kredit da dobijete u roku od pola sata.

Platforma koja to omogućava, napravljena je upravo u našoj zemlji, a kompanija NF Innova zajedno sa Raiffeisen Bankom dobila je nagradu za najbolju platformu za kreditiranje fizičkih lica.

Finovate Awards je najprestižnija nagrada u oblasti digitalnog bankarstva i tehnoloških inovacija u bankarstvu, a nagrada je dodeljena >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za platformu koja omogućava realizaciju onlajn keš kredita bez kontakta, za sve građane bez obzira da li su klijenti banke ili ne.

U vreme virusa Kovid-19 kada se izbegavaju kontakti ovo rešenje je posebno dobilo na značaju, jer građani ne moraju da idu u banku da bi uzeli kredit već se sve radi u nekoliko klikova.

Na ovaj način poštuje se socijalna distanca i štedi vreme klijenata dok banke na ovaj način dobijaju nove klijente.

Direktor kompanije NF Innova Vasa Šegrt ističe da je trenutna situacija u svetu samo ubrzala ono što već svi znaju da je neophodno - digitalizaciju banaka.

"Mi već pet godina postojimo i radimo sa bankama na njihovoj digitalnoj transformaciji. Pomažemo im da ubrzaju i automatizuju procese, smanje troškove, bolje odgovore na potrebe korisnika. Trenutno poslujemo u Srbiji i regionu, Kataru, Malti, Južnoj Africi. NF Innova će i dalje nastaviti da prati tehnološka dostignuća i pomaže bankama da budu inovativne, digitalne i pre svega da daju jednu vrednost više svojim klijentima", zaključuje Šegrt.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.