Izvor: Capital.ba, 19.Okt.2011, 14:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpska ima strategiju energetskog sektora, FBiH nema

SARAJEVO, Specijalni predstavnik i šef Delegacije EU u BiH Peter Sorensen izjavio je danas da Republika Srpska (RS) ima svoju strategiju u energetskom sektoru, dok je Federacija BiH nema, uz ocjenu da su strategije bitne jer je energetika jedan od sektora koji utiče na povećanje prihoda, stope zaposlenosti i investicija. 'Kad je riječ o energetici,...

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

Sorensen: Mi smo uz građane BiH

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Okt.2011

SARAJEVO - Specijalni predstavnik EU u BiH Peter Sorensen rekao je danas da je međunarodna zajednica na strani građana kada traže da vlast bude formirana što prije, jer postoji veliki broj reformi koje moraju biti završene na svim nivoima.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.