Srećković i Pajtić na Glavnoj skupštini Tesla banke

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Jul.2011, 02:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srećković i Pajtić na Glavnoj skupštini Tesla banke

ZAGREB -

Glavnoj skupštini Tesla štedne banke u Zagrebu prisustvovaće danas ministar vera i dijaspore Srđan Srećković, predsednik Vlade Vojvodine Bojan Pajtić i direktorka pokrajinskog Fonda za razvoj Snežana Repac.

Na Glavnoj skupštini Tesla štedne banke, koja je nastala na inicijativu Srpskog narodnog vijeća u Hrvatskoj, biće doneta odluka o dokapitalizaciji te banke u kojoj, pored deoničara, učestvuju i Fond za razvoj AP Vojvodine i Fond za razvoj Republike >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Srbije.

Tesla štedna banka nastala je pre dve godine, na inicijativu Srpskog narodnog vijeća u Hrvatskoj, radi održivosti povrataka izbeglih Srba, revitalizacije njihovih životnih sredina i podsticanja projekata prekogranične saradnje između pograničnih hrvatskih, srpskih i bosansko-hercegovačkih opština i regija.

Srećković koji će, u ime Vlade Srbije, prisustvovati Glavnoj skupštini Tesla štedne banke, ocenio je da razvoj te banke deluje pozitivno ne samo na položaj Srba u Hrvatskoj, već i na celokupnu saradnju dve zemlje, koja je od ključne važnosti u procesu evropskih integracija i stabilnosti u regionu.

Planirano je da se, posle sednice Skupštine banke, Pajtić sastane sa članovima vlade Hrvatske.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Fondovi za razvoj Srbije i Vojvodine učestovaće u dokapitalizaciji Tesla banke

Izvor: SEEbiz.eu, 04.Jul.2011

BEOGRAD - Danas će se održati Glavna skupština Tesla štedne banke u Zagrebu.

Nastavak na SEEbiz.eu...

Tesla banka će pomoći povratak Srba u Hrvatsku

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Jul.2011

ZAGREB -..U Zagrebu je danas održana akcionarska skupština Tesla štedne banke, kojoj su prisustvovali i ministar za dijasporu Srbije Srđan Srećković, predsednik Vlade AP Vojvodine Bojan Pajtić i direktorka Fonda za razvoj AP Vojvodine Snežana Repac..."Tesla banka će omogućiti održivi povratak...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Tesla banka pomaže povratak Srba u Hrvatsku (VIDEO)

Izvor: S media, 04.Jul.2011

Skupština Tesla banke u Zagrebu poručila da će pomoći održivi povratak Srba u Hrvatsku. Predsednik Vlade Vojvodine Bojan Pajtić na toj sednici saopštio da će ova banka omogućiti povratak srpskih preduzeća u tu zemlju. ..U Zagrebu je danas održana akcionarska skupština Tesla štedne banke,...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.