Srbija prodaje vino i rakiju iz Smedereva

Izvor: Capital.ba, 10.Okt.2022, 08:05

Srbija prodaje vino i rakiju iz Smedereva

SMEDEREVO/BEOGRAD – Uprava za zajedničke poslove republičkih organa, ponudila je na prodaju više vrsta vina i rakija iz javne svojine Republike Srbije, a početne cijene su od 120 dinara do 400 dinara plus PDV za litar. FOTO: Pixabay U javnom pozivu objavljenom u Službenom glasniku navodi se da su najstarije komovica i lozovača iz 2013. i 2014. godine, a najmlađe vino Plavinac Merlo iz 2021. godine. Najviše je ponuđeno lozovače 3.728 litara, pa običnog Plavinca 3.200 litara a najmanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << vina Zlatni breg – 200 litara. Na spisku ponuđenih alkoholnih pića su i vina Muskat-Hamburg, Smederevka, te rakija jabukovača. Alkoholna pića se prodaju javnim prikupljanjem pisanih ponuda, i po partijama koje ne mogu biti manje od 20 litara. Vino i rakija su laboratorijski ispitani kod sertifikovanih laboratorija, a pravo učešća u kupovini imaju pravna i fizička lica. Ponude za vina i rakije koja su proizvedena i u rinfuzu uskladištena u Ekonomiji u Smederevu predaju se do 17. oktobra. Tanjug Чланак Srbija prodaje vino i rakiju iz Smedereva се појављује прво на Capital.ba - Informacija je capital.

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

Državna vina i rakije iz Smedereva ponuđena na prodaju

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 10.Okt.2022

Uprava za zajedničke poslove republičkih organa ponudila je na prodaju više vrsta vina i rakija iz javne svojine Republike Srbije, a početne cene su od 120 dinara do 400 dinara za litar plus PDV. U javnom pozivu objavljenom u Službenom glasniku navodi se da su najstarije komovica i lozovača iz...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.