Srbija od sljedeće godine poskupljuje struju i gas

Izvor: Capital.ba, 20.Nov.2022, 15:36

Srbija od sljedeće godine poskupljuje struju i gas

BEOGRAD – U Srbiji će od 1. januara električna energija poskupjeti za manje od 10 odsto, a gas za 11 odsto, rekla je danas ministar rudarstva i energetike Srbije Dubravka Đedović. Foto: Pixabay Prema proračunima Elektroprivrede Srbije, prosječan račun za struju za domaćinstva biće uvećan za oko 300 dinara /oko 2,5 evra/. Posljednje poskupljenje struje od 6,5 odsto bilo je 1. septembra, a gasa u avgustu od devet odsto. Đedovićeva je napisala na “Instagramu” da je gas u Srbiji u ovom >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << trenutku među najjeftinijima za industriju i treći najpovoljniji u Evropi za domaćinstva. Ona je poručila da će država nastaviti da subvencioniše cijenu struje, pa će tako i cijena električne energije biti među najnižim u Evropi. Чланак Srbija od sljedeće godine poskupljuje struju i gas се појављује прво на Capital.ba - Informacija je capital.

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

Od 1. januara poskupljenje struje i gasa

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Nov.2022

BEOGRAD - U Srbiji će od 1. januara električna energija poskupjeti za manje od 10 odsto, a gas za 11 odsto, rekla je danas ministar rudarstva i energetike Srbije Dubravka Đedović.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.