Spremali pare za 10 ha zemlje, koza pojela 20.000 EUR

Izvor: B92, 05.Dec.2018, 14:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spremali pare za 10 ha zemlje, koza pojela 20.000 EUR

Aranđelovac -- Vest iz sela Ranilović u opštini Aranđelovac bi bez problema mogla da se svrsta u rubriku "verovali ili ne".

Kako piše portal aranđelovacinfo.rs, u domaćinstvu porodice Simić u selu Ranilović u opštini Aranđelovac, koza Belka pojela je 20.000 evra, koje je porodica spremila za kupovinu 10 hektara zemlje.

Porodica Simić rešila je da proširi imanje i za to je spremila pozamašnu sumu od 20.000 evra, kako bi kupila 10 hektara zemlje. Ali, tog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << jutra sve je pošlo kako ne treba.

"Ustali smo rano, prebrojali novac, jer je trebalo da dođe čovek od kojeg kupujemo zemlju kako bismo potpisali ugovor i čoveka isplatili, pare su stajale na stolu u dnevnoj sobi, a mi smo otišli da doručkujemo. Moj tast je izašao, kao i svako jutro, da nahrani stoku, ali nije primetio da nije zatvorio ulazna vrata i tu je nastala naša nesreća. Koza Belka koju imamo već nekoliko godina ušla je kroz otvorena vrata u dnevnu sobu i počela da jede pare sa stola“, kazala je kroz suze uplakana Milena.

Preostalo je, kaže, samo 300 evra, ostalo je koza pojela.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"NEMAM NI KOZU, NEMAM NI PARE!" Šta se krije iza vesti da je Simićima iz Aranđelovca KOZA POJELA 20.000 EVRA

Izvor: Blic, 05.Dec.2018

Žiteljima sela Ranilović, kod Aranđelovca od jutros telefon ne prestaje da zvoni, a sve zbog jedne navodne koze, po imenu Belka. Ta Belka je "pojela 20.000 evra" izvesnoj porodici Simić, koja se spremala za kupovinu 10 hektara zemlje, objavio je lokalni aranđelovački portal i ubrzo su je preneli...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.