Smanjuju se gužve ispred Lidla - red od 30m; Odustao, nema piletine

Izvor: B92, 13.Okt.2018, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Smanjuju se gužve ispred Lidla - red od 30m; "Odustao, nema piletine"

Gužve za kupovinu u prodavnici Lidlu Nišu nisu se smanjile ni danas, trećeg dana od otvaranja, a Nišlije strpljivo čekaju u redu koji je dugačak oko 30 metara.

Za dolazak na red za kupovinu potrebno je u proseku oko jedan sat.

"Dolazio sam juče popodne ali sam odustao od kupovine jer sam čuo da nema piletine. Kažu da je od jutros stigla, tako da sam stao red. Čekam i zbog drugih namirnica, ne samo zbog piletine", rekao je agenciji Beta jedan od kupaca.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
U "Lidlu" u Nišu na dan otvaranja nije bilo scena otimanja za piletinu, koje su viđene u nekim drugim gradovima Srbije, ali kupci potvrđuju da su gužve velike i da treba biti uporan da bi se nešto kupilo.

Predstavnici nemačke kompanije kazali su na otvaranju u Nišu da u svojih 16 marketa u Srbiji u ponudi imaju 1.500 proizvoda od kojih je 350 domaćih proizvođača.

Najtraženiji proizvodi prvog dana otvaranja bili su piletina koja se prodavala po ceni od 120 dinara za kilogram i banane čija je cena bila 59 dinara.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.