Izvor: B&F Online, 16.Maj.2012, 14:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Smanjena stopa softverske piraterije, softverska industrija rasla 1,5%

U Srbiji je tokom 2011. godine snižena stopa softverske piraterije za 2 procenta, pokazuje godišnja studija o softverskoj pirateriji koju je pripremila kompanija IDC. Na predstavljanju rezultata predsedavajući Odbora za zaštitu prava intelektualne svojine Američke privredne komore u Srbiji, Miloš Blagojević, rekao je da je Srbija jedna od 10 u svetu koje su postigle ovako dobar rezultat. 

Nastavak na B&F Online...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Smanjena stopa piraterije u Srbiji

Izvor: B92, 16.Maj.2012

Američka privredna komora u Srbiji organizovala je danas predstavljanje studije o stopi piraterije u Srbiji...Na početku konferencije Miloš Blagojević, predsedavajući Odbora za zaštitu prava intelektualne svojine Američke privredne komore, rekao je da je studija pokazala smanjenje piraterije za...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B&F Online. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B&F Online. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.